Aerial View of a Swimming Pool

Rólunk

Csapatunk

%C3%81rpi_edited.jpg

Szabó Árpád

30 éve dolgozom az uszodatechnika területén. Építettem már szinte mindent: szállodai wellneszt, magán- és közösségi medencéket, sportuszodákat és strandokat, kerti tavakat, szökőkutakat és egyéb vizes létesítményeket. 

Resized_20200707_213137_edited.jpg

Székely-Szabó Judit  

A Csapatban én felelek az ügyfelekkel való kapcsolattartásért, a szerződések előkészítéséért, a számlák és egyéb adminisztrációs munkákért. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a megrendelő bármikor fordulhasson hozzám kérdéseivel, esetleges észrevételeivel akár angol vagy orosz nyelven is.

Lack%C3%B3_edited.jpg

Dóka László

Végzettségemet tekintve hídépítő technikus és műszaki manager vagyok. Az én feladatom a különféle statikai számítások elvégzése, a szükséges tervek elkészítése és az építési tevékenység logisztikai hátterének biztosítása. Ezen felül igény szerint a megrendelő kívánságára elkészítem a látványterveket is.

Levenete_edited.jpg

Szabó Levente 

Épületgépészeti szakmában szerzett sok éves gyakorlattal segítem a Csapatunk munkáját. Folyamatosan tájékozódom a legújabb fűtési és vízkezelési technológiákról, a fenntarthatósági újításokról, napenergia hasznosítási lehetőségekről. Igyekszem a megszerzett tudást, technológiákat alkalmazni a kor kihívásainak megfelelően.

Puci_edited.jpg

Puci

Puci vagyok, a család legöregebb kutyája. Egy Hatvan melletti menhelyről hoztak el, azóta élek a gazdáimmal. Igazi hajós kutya lettem, nagyon szeretek vitorlázni és Micikével meg Misuval bandázni.

Micike.jpg

Micike

Micike a nevem, puli és pumi keverék vagyok. 5 éve kerültem a gazdikhoz Érdről, a Civil Állatmentőktől. Elég pocsék a gerincem, többször is operáltak, sajnos már nem fogok járni, de a gazdáim így is nagyon szeretnek. Én is őket.

Misu.jpg

Misu

Misu vagyok, a legfiatalabb csapattag. Én a Kiskapudi Menhelyről jöttem, a gazdáim vállalták a lábműtétemet, amiből aztán lett még másik öt, mire megmaradhatott a lábam. Már nem vittek vissza, inkább örökbe fogadtak és ugyan sánta vagyok, de imádnak engem.Én vagyok a legrosszabb, a legszófogadatlanabb és a legviccesebb. Nagyon szeretem Pucit meg Micikét és azt is, mikor labdázhatok a gazdikkal. Meg persze a kolbászt és a jutalomfalatot.

30 év

Tapasztalat

21. SZÁZADI TECHNOLÓGIAI TUDÁSSAL

"Eljött az idő, hogy gyermekeinkkel együtt valósíthatjuk meg mindannyiunk nagy álmát: egy közös családi céget, amelyben együtt, egymásért és az ügyfelekért dolgozhatunk. Mindannyiunk a legjobb tudását, szorgalmát és szakértelmét adja a siker érdekében: én  30 évnyi, szakmában szerzett tapasztalatot, szaktudást és professzionális szemléletet;  Feleségem az ügyfelekkel való kommunikációt, precíz, szorgalmas és gondoskodó ügyfélkezelést;  Levente fiúnk szenvedélyét a legújabb technológiákra, a 21. századi szemléletet és az épületgépészet terén szerzett jártasságát; Lackó fiúnk a precizitását, statikai számításokban szerzett tudását, a kreatív látványtervezési munkákat és a pontos logisztikai szervezést.

Hiszünk benne, hogy a részletek fontossága mellett egységében kell szemlélni a munkafolyamatokat és kialakításra váró területet is.

Éppen ezért mi nem csupán medencét építünk, hanem tereket alkotunk, ahol harmóniában a környezettel a pihenésé, a feltöltődésé és a családi szórakozásé lehet a főszerep.  

Megrendelőink elégedettsége, munkánk iránti elkötelezettségünk és szorgalmunk, nyitott szemléletünk az újdonságokra azt mutatják, jó úton haladunk. "

Szabó Árpád

Pool & Garden

alapító, tulajdonos

Yoga by the Pool

Filozófiánk

EGYSÉGBEN A KÖRNYEZETTEL

Az ember  szerves egységet alkot az őt körülvevő világgal. Harmóniában akkor létezhet, ha megfelelő módon alakítja környezetét, akár épített, akár természetes. Ezért mi egységes térként gondolunk a medencére és az azt körülölelő kertre. Fontos számunkra, hogy olyan tereket alkossunk, mely egyaránt szolgálja a pihenést, a feltöltődést és a családi szórakozást. Örömmel kísérjük végig megrendelőinket az építés folyamatán, és az átadást követően is bármikor állunk rendelkezésükre. 

Styled Garden

Kapcsolat

Írjon nekünk! Write to us! Напишите нам!